Massage

                                   Ценоразпис на услугите и NEW-Офис масажи:Office OM Massage15мин.  15лв. с абонамент за 4 процедури в един месец(60лв). При заплащане наведнъж, в началото на месеца(до 10-то число), се прави отстъпка от 10лв.и цената става-50лв.Областите,които се обработват по време на Office Om Massage са: глава, шия, гръб, рамене, ръце. 

За групови посещения в офиса от 5 до 15 човека – 7,50лв. на човек! За постоянни и дългосрочни партньорства-бонуси под формата на подаръци!

Office OM Massage 15мин. – 15лв. без абонамент и процедурите са нерегулярни, хаотични и по желание.
NEW: "Office Om Massage" - за регионите Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец!

Масажи на тялото:
Частичен масаж*: единична цена в брой - 20лв.(масажа включва - гръб, глава, ръце)**. Ако процедурите са 4 в един месец, цента се предоговаря за улеснения на клиента и тя става 10лв. x 4(процедури) = 40лв. Но за целта процедурите се заплащат предварително и се записват следващите часове, които ако не са удобни, на клиента се използва мобилната версия(за комуникация), до изчерпване на заявените процедури.

Цялостен масаж*: Единична цена в брой - 35лв.** Ако процедурите са повече от 4 в месеца(в седмицата по веднъж) цента се предоговаря и тя става 25лв. x 4 процедури = 100лв. За целта процедурите се заплащат предварително. Ако процедурите са 4 в седмица(макар и не в последователни дни) – цената на масажа се смалява  на 20лв. Но за целта се заплащат на място и в брой.

*При всеки първоначален масаж се прави масаж на ходилата, с цел да се открият огнища, които клиента не подозира, ако има такива. Ако няма масажа се превръща в песен!

**Работи се изцяло с авторското „Масло от Джоджен“ и други продукти свързани с Продуктовите Гами на автора - „Златните 7“ и Beaty Herbal Set” - cosmetics.

Е.О.(Енергийно освещаване на домове,офиси,сгради и т.н.) – 35/час. - 55лв.
Самостоятелен масаж на ходилата 15лв.
Reiki Holistic Massage: 35мин. - 20лв.; 60мин. - 35лв.
SPA на Душата35лв/час.(повече тук)

При мен масажите са БЕЗПЛАТНИ!!! Заплаща се само времето! Сега е времето да Направете подарък на свой близък, приятел, роднина или любим (ако искате и на враговете си), чрез Ваучер - програмата (Gift-Vouchers Gold Massage). Интересното тук, е че не се нуждаете от повод за да го сторите. Ако сте изчерпали своите идеи и не се сещате за нещо друго-погледнете насам и за да видите, какво още можем да ви предложим. Заявете своя Ваучер! Ваучер се издава на всеки решил да инспирира жест на нежност и внимание, да създаде едно незабравимо и чувствено преживяване, или да се отблагодари на някого (както вече казах с повод или без). 
Тук е един добър пристан за това усещане  и изживяване. Заповядайте и заявете своя Ваучер тук, може и по телефон-0889273780.(погледнете списъка с процедури и продукти и си изберете-желания ДАР).


Поради уважението ми към всеки и ръчно извършвания труд(от него), времето е цялото богатство на трудещия се и поради тази причина идеята ми е да се намали „губенето“ му. Като не се говори и обяснява излишно с повторения... а еднократно! Моля ценете времето, на трудещите се, тук! Ако бързате, има и „други“.Концепция за „Office Om Massage“ – Relax
       Програмата започва със споделянето за концепцията относно Енергиен-Загряващ комплекс 3-4мин. След това следва упражнението „Суро-вакница“. След това се включват апликаторите(3-4мин. но само ако процедурата се прави до преди обяд), за да се задейства цялостната енергия от долу нагоре и след това следва Office Ом Мassage. След като биват показани всички детайли(кои упражнения какво представляват и как действат) има опция клиента да си избере кое да включи и кое не, през времето на процедурата „Office Om Relax“. Но идеята на това „да се дава“ избор, е да бъде и посъветван първоначално за негово улеснение и знание, кое, как и защо се прави. Също така в зависимост от броя процедури в месеца,  работодателя и служителите могат да изберат единия път да са едни опциите, другия път други или всички накуп. Или да ги комбинират две по две, за да могат да им се насладят и да ги усетя през времето определено за индивидуалната работа със всеки един-клиент. Заради това “Office Om Massage”  е различен от другите процедури, които се предлагат на пазара!

        Комбинацията от лека гимнастика с рефлекторен масаж(апликатори) и след това офис масаж е гаранция за висока продуктивност на всеки човек. Това е иновация във вложението към „HR“- „човешки(те) ресурси, каквито са служителите на която и да е фирма, фабрика, компания или корпорация. Това показва, на всички служители, колко много се държи на тях и на техния принос към работния процес в дадената компания. Хубавото на този род процедури е, че се правят през дрехите, като се има в предвид само копчетата на яката и вратовръзките(ако са налице), които се разкопчават, за да не спират работата на енергията в тялото и процеса на масажа, по време на неговото изпълнение. Не се използват масла(освен при договорка между страните), за да не оставят следи по дрехите и да не се изисква ползването на душ, след процедурата. Областите, които се обработват по време на „Office Om Massage“ са: глава, шия, рамене, ръце и гръб. Целта на процедурата е за краткото време през което тя протича, да се въздейства на ключови места по тялото, както и да се предотврати понижаването на енергията като цяло в организма. A след нейното привършване, то да се чувства възобновено, бодро и работоспособно. Също така е важно, да се избегне онзи пик от 10:30 до 15:30 когато тялото става неуправляемо и много от задачите се изпълняват механично, а не конкретно и регулярно, което понижава работоспособността на всички ни. Този род масаж цели профилактично премахването на стреса, който се натрупва с времето, задачите и начина на живот, и ако терапевта забележи нещо нередно, превантивно информира за това.

И нека не забравяме, че масажа през деня, допринася за дълбокия и спокоен сън през нощта, който е предпоставка за релаксирано тяло и ум. А с бистър ум и отпочинало тяло, всяка задача на света има решение...Добрите творчески решения се вземат след добра и зареждаща нощ.

Заради това констатирах, че е хубаво човек да не се лишава от този дар когато ежедневието ни става все по-динамично и се налага в повечето случаи да се свършва „на света“ работата... за кратък срок и по възможност-веднага! Позволете си го и ще усетите разликата!!!
"Office Om Massage"-My Way-Авторска разработка

Обичам да обменям Времето и Продукта си(конкретно  "Office Om Massage") с парите на другия човек(клиент). Полученото възнаграждение е правопропорционално на обслужването ми...
Абоната е щастлив от добре свършената работа,и работоспособността му се поддържа в горния диапазон.


С годините ще откриеш, че имаш две ръце - една, за да помагаш на себе си, и втора, за да помагаш на другите.

                                                                                                    Одри Хепбърн       


 Цялата статия тук: "Office Om Maasage" - http://bit.ly/2hidSqc


SPA & Reiki Holistic Therapy

                  По пътя на топлите ръце! - SPA-за Душата и Тялото!"Ръцете,които помагат са по-свети,от устните,които се молят".
                                                                              Сай Баба от Ширди

Наистина човек трябва да „узрее“ за да прави всичко с ръцете си, на сила нищо не става, ако няма вътрешен стремеж. Още, когато съм бил свързан с пъпната връв на майка си, явно съм усещал, че връзка винаги има с всеки един от нас, тук на тази земя.
Ръцете ми винаги са били топли да не кажа и повече от това. С тях правих много неща до преди да осъзная, че те са Дар от природата, която е Майка на Всичко живо. За това сега, когато всичко това вече е факт аз съм щастлив потребител на Живота си. Започнах да преподавам предмета си: "SPA за Душата", който включва и „Масаж на Тялото“.  Заедно с енергията ще се разходим из Настоящето, Миналото и Бъдещето с цялото ми уважение към тези абстракции, които отмерват сюжета на нашия живот.

"Като променим миналото и пренесем тази промяна в настоящето, ние променяме и бъдещето. Всеки сегашен момент е бил бъдещ, преди да достигне до настоящето, а после се превръща в минало. Ако променим минало събитие, настоящето и бъдещето също реагират. Така се предизвиква ефекта на доминото, който може да направи много добрини в живота ни. Съветът ми е: Когато си представяте промяната сътворявайте в мислите си само положителни нови алтернативи. И знайте, че всичко е сега!"
                                                                                                Даян Стейн

За това тук споделям, че: "Онези, които трябва да се срещнат, ще се срещнат, защото са готови един за друг ..."(учител-ученик). За това съм готов да приема новите ученици, за да ги науча на „Gold Massage“, с който отпускам клиентите, които ме посещават, вече 23 години. Издавам и сертификат за завършилите курса*** при мен.
***Цената на курса е 680лв.

ЗАЯВЛЕНИЕ
за изучаването на Gold Massage” - 2017/2018г.

Три имена:

Възраст:

Последно придобито ниво в масаж:

Заявяване за придобиване на Gold Massage:

Телефон за връзка:
(за лично поканване за  участие в събитието)

Е-mail за връзка:
(активно се използва)

Град/село:

E-mail за връзка: ico.ice@abv.bg;
Телефон за връзка: 
0889/273780;
5140 Лясковец, България;

***(0тносно курса е желателно поне да са 2/4 човека, за да мога да показвам върху единият, а другият да гледа и да прави след мен или заедно с мен, това което показвам. А, когато ученика/ците придобият способност в изученото, модела или така наречен "манекен", усеща, масажа като „4-ри ръце“. За целта, ѝ да няма сърдите, всеки прави  масаж на всеки, за да изучават и гледат техниките с точност! Тук не деля хората на мъже, жени... а на този, който прави и този на когото правят...!                                                Reiki 

                                      "Може ли да те Докосна с Рейки?"
В тази директория ФОКУСирам и   публикувам само дати за провеждане сбирки и сформиране Групи за  Рейки-Семинари* от по няколко човека. Това не означава, че в досегашната ми практика не посрещам и единични инициации. Групово е изключително, защото се обменя Енергия, опит, познаване и се практикува един върху друг на момента!  
Всички известия за предстоящи събития се пускат по имейл листата. За това ако желаете да сте информирани, да знаете, да можете и да бъдете в полза на себе си и човечеството около вас както и на планетата Земя, оставете своя имейл като напишете писмо-заявка. Благодарим!


5140 Лясковец,Велико Търново,България;
reiki_lyaskovets@abv.bg
Reiki(терапевт)Мaster: Reiki Holistic Therapist- Hristo Hristov

*цената на курса за всяко ниво се заплаща непосредствено преди започването му...
 I-ниво  - 100лв.
 II-ниво 100лв.
III-ниво - 100лв.


ЗАЯВЛЕНИЕ

за изучаването на Reiki I,II,III нива - 2017/2018г.
Три имена:

Възраст:

Последно придобито ниво в Reiki:

Заявяване за придобиване на Reiki I,II,III нива”:

Телефон за връзка:
(за лично поканване за  участие в събитието)

Е-mail за връзка:

(активно се използва)

Попълвате по образец,каквото е нужно и го изпращате на посочения адрес ... Лесно и опростено е общуването!


След изслушването на материята по време на курса относно РЕЙКИ, отработваме  на техниките, с които ще си служим цяла вечност... и след задаване на Въпроси, се издава сертификат директно преведен на английски. Освен това всеки получава една отворена прегръдка за добре дошъл в голямото семейство на РЕЙКИ.

Желая ви Светлина!  

                                                                                                    Namas'te!